Ons familiebedrijf begon in 2008 als handelaar van Lijmpunten en aanverwante artikelen. In 2012 is ons eerste productie lijn voor de fabricatie van Lijmdots in gebruik genomen met in 2014 een tweede en 2016 de derde  fabricatie lijn.  In 2015 hebben wij het enige bedrijf in de wereld overgenomen die de Dot-O-Matic fabriceert, en zijn nu het enige bedrijf ter wereld die een Semi automatische lijm dot dispenser fabriceert.

Het fabriceren van Lijmdots (GluePoints)  is één van onze hoofdactiviteiten. Door te investeren in kennis, expertise, automatisering en techniek zijn wij succesvol in een continue veranderende markt..

Bij een Lijmdotje moet u denken aan het op plakken van monsters in tijdschriften, of plakken van spaar/bank pasjes maar ook het plakken van zakjes bloemenvoeding aan bloemstukken, of een logo op een stokje van orchideeën om er maar een paar te noemen.

Onze producten worden in vele verschillende industrieën gebruikt, en in 36 landen verkocht….

Verder leveren wij uit voorraad, verschillende dubbelzijdige tapes en dispensers, dubbelzijdige foampads, sluitzegels, en veel meer flexibele oplossingen.

 Graag treden wij met u in gesprek om uw wensen, en onze mogelijkheden met elkaar te bespreken.

Op deze website kunt u snel een eenvoudig contact met ons opnemen.

Mocht u nader kennis met ons willen maken zouden wij dat zeer op prijs stellen.

X